2011. február 28., hétfő

Kapj el ha tudsz * * * * *

http://www.mbc.net/mbc.net/English/Image/MBC%202/Catch%20Me%20if%20You%20Can_L.jpgKedvenc filmjeim egyike és a könyv is az egyik legjobb amit valaha olvastam.A könyv sokkal részletesebb és több minden van benne ami elég megdöbbentő.Aki ebben a filmben látta volna Leo-t nem tartaná annak mint aminek még ma is nagyon sokan beskatulyázzák.Egy perc sem unalmas,humoros,drámai van min agyalni ,a színészek is kiválóak mi más kell egy jó filmhez.Kihagyhatatlan! 

2 megjegyzés:

  1. Nem volt szerencsém könyvhöz. Nekem sajna átlagos film benyomását keltette (hozzáteszem lehet ha olvasom a könyvet akkor más az a bizonyos benyomás) Ja és még egy fontos dolog ami miatt átlagosnak mondanám (egy Steven Spielberg filmtől többet várnék), de az is lehet, hogy a rendező úr kényeztetett el a régebbi zseniális alkotásaival. Összességében jó film de magamtól nem állnék neki megnézni újra. Pedig a filmben szereplő színészeketet is imádom mind! Sorry ízlések-pofonok (de legalább a véleményem őszinte):) Magyarul ha lehetne több Spielberg film közül választan amit megnézhetek, nem ez lenne az, de ha nincs más megnézném (nem aludnék el rajta). Na ezt jól elmagyaráztam mi? XD

    VálaszTörlés
  2. Igen Spielberg több nagyszabású filmet készített ez nem a megszokott és igen ízlések és pofonok viszont a könyvet ajánlom.

    VálaszTörlés

Mondjad csak...