2011. március 16., szerda

Colin Firth vámpír lesz?

Colin Firth az Oscar-nyertes filmje után vámpírként tűnik fel Wentworth Miller történetében.


http://anareneesmith.freeblog.hu/files/2011/01/colin-firth.jpg
2011-ben a legjobb férfi színésznek választott Colin Firthről - ki a legjobb film kategóriában nyertes A király beszédében alakította a főszerepet - sokan találgatták, milyen típusú alkotáshoz adja nevét. Talán sokakat meglep, hogy a vámpír szerepét játssza el a Stoker című filmben, ahol Nicole Kidman és az Alice Csodaországban sztárja, Mia Wasikowska mellett tűnik majd fel – tudósít az angol The Daily Mail.

Firth új szerepe, valamint maga az alkotás is sokban különbözik A király beszéde műfajától, és benne Colin szerepétől, VI. György alakjától.

A film vélhető sikerének egyik oka, hogy a forgatókönyvet A szökés sztárja, Wentworth Miller írta. A történet egy különc tinédzserről szól, akinek rejtélyes és régen látott nagybácsija visszatér a családjához, miután a lány apja meghalt.

A cím, a Stoker nem titkoltan utal Bram Stokerre, a Drakula szerzőjére. Wentworth elárulta, a történet sok elemet tartalmaz a Drakula mitológiából: „Nem egy szokásos vámpír- történet hatalmas fogakkal és spriccelő vérrel. Ez a thriller egy olyan személyről szól, aki az ártatlan szereplőre vadászik.”

A Stoker című családi-misztikus drámát a dél-kóreai filmrendező, Chan Wook-Park készítené, akinek ez lenne az első angol nyelvű alkotása.

Liza:Mindenképpen érdekes a film de Colin mint vámpír hát az elég érdekes lesz mert nem megszokott tőle de kíváncsian várom hiszen kiemelkedő színész bármit képes eljátszani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondjad csak...