2011. március 10., csütörtök

Jön a Bridget Jones 3

Bridget Jones gyereket szül - de kitől?

A Bridget Jones naplójában és a Bridget Jones: Mindjárt megőrülök című alkotásban is ugyanaz a hármas játszotta a főszerepeket. Renée Zellweger, Hugh Grant és a friss Oscar-díjas Colin Firth.

Egyelőre az biztos, hogy a női főszerepet ezúttal is Zellweger kisasszony alakítja majd. A movieweb.com cikke szerint azonban egyelőre bizonytalan, hogy Hugh Grant alakítja-e majd Daniel Cleavert és Colin Firth-t láthatjuk-e Mark Darcy szerepében.
Az író, Helen Fielding néhány nappal ezelőtt jelentette be egy londoni eseményen, hogy dolgozik a folytatáson, sőt néhány oldalt fel is olvasott belőle. A történet a Bridget Jones: Mindjárt megőrülök! cselekménye után néhány évvel játszódik. Bridget már a negyvenes éveiben jár és ugyanaz a két férfi van jelen az életében és persze továbbra is naplót ír. Teherbe akar esni, ami össze is jön neki: kisfia születik Danieltől. Mark Darcy viszont jelzi, hogy bármikor kész adoptálni a gyereket. Innen pedig minden bizonnyal elindul az őrület.

Noha Hugh Grant egyelőre nem kötelezte el magát, a BBC-n adott nyilatkozatában jelezte, egyáltalán nincs ellenére a folytatás, megfelelő ajánlat esetén szívesen beszállna a készítésbe.

Nem tudni, hogy Fielding mikorra fejezi be a novellát és az sem világos, hogy ki adaptálja majd. Az első részt Sharon Maguire, míg a másodikat Beeban Kidron rendezte.
nana.huLiza:Én nagyon szeretném de csak akkor ha már meg van a könyv és abból készül na és a lényeg hogy csak is Colin Firth(mint Mark)és HUgh Grant (mint Daniel)szerepelhet benne.Renée egyértelmű szerintem de ha időközben meg gondolná magát az se lenne jó mert nélküle sem létezhet ez a film.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondjad csak...